HAOS U ŠIMANOVCIMA! Krv na sve strane… GOLA SKOČILA PREKO STOLA NA DALILU: Obezbeđenje nije stiglo da reaguje! VAMPIRICA van sebe! NAPADA REDOM! (VIDEO)

Rijaliti šou Zadruga nije ni počeo kako treba a tamo smo već vidjeli sve i svašta. Mnogi su bili mišljenja da je Zadruga 4 plafon što se tiče uzbuđenja i svađa, ali su se prevarili.

Osjete se već tenzije nekih koji su se podijelili u klanove, na jednoj strani je Lepi Mića i matora, a sa druge strane su Miljana i Miki. Već smo imali žestoku svađu između Stanije i Matore, a sad smo opet nastavili žestoko.

Zadrugari su juče birali osobu koja se najgore snašla u Zadruzi. Mića je kao vođa, dao je riječ Marku. “Gospodine mister pogurali smo te, dao sam ti do značaja, ali ti ne znaš da iskoristiš to. Deniz, vrijeme je da pokažeš svoje kvalitete, trebala bi zaista lako da iskoristiš svoje atribute.

Cijeli dan provodiš sa Zokijem, ko da ste jajčani blizanci, a ne osobe koje se vide po prvi put. Zatim je se Olja vampirica skinula gotovo skoz gola, pa je počela plesati na stolu. Pogledajte kako je sve to izgledalo….