Gasi Zadrugu MOTAJ KABLOVE…. Ovo je KRAJ! Dragojević LOMIO sve pred sobom, Dalila mu poručila: NISAM VIŠE TVOJA ŽENA! (VIDEO)

U posljednjih nekoliko dana u popularnom rijalitiju Zadruga dešavaju se zanimljive i nimalo prijatne stvari kao za Dalilu Dragojević tako i za sve ostale. Naime, kao što ste i upoznati, Dalila se spetljala sa Filipom carom, na što je Dejan poludjeo te u nekoliko navrata krenuo da se fizički obračunava sa nekim Zadrugarima. Inače, sve je kulminiralo kada su Dalila i Filip završili u izolaciji, jer su svi znali da će se nakon toga između njih desiti nešto.

DALILA I DEJAN DOBILI NOVAC OD PRODUKCIJE ZADRUGE! Otkrili KOLIKO - Znate  kako smo OTIŠLI, a sada... BUM | Najnovije vesti - Srbija danas

Sa druge strane, zbog svega što se desilo, Dejanu je pružio podršku njegov rođeni brat, kao i majka koja je prije nekoliko dana gostujući  u emisiji “Narod pita”govorila nimalo lijepe riječi za Dalilu.

Tako je Dalila u  sinoćnjoj emisiji izjavila da nije u braku sa Dejanom, te da njihov brak postoji samo na papiru. A šta je to sve ona izjavila pogledajte u nastavku.