Fotografija koja otkriva sve: Ovako su Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana izgledali u periodu kad je on varao sa Mirom Antonović! (FOTO)

Miroslav Ilić aktuelno ima parnicu sa bivšom ljubavnicom koja od njeg zahtjeva da prihvati svog vanbračnog sina kojeg je odgojila bez njegove pomoći i to u Americi.Iako postoje čvrsti dokazi da je Miroslav Ilić imao ljubavnicu u to vrijeme, sudeći prema njegovim fotografijama sa suprugom svi bi rekli da izgledaju prelijepo i da su do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

Možda je supruga Gordana zaista bila zaljubljena u Miroslava ali je Miroslav ipak imao vanbračnu vezu sa Mirom Antonović. Nikada nisu krili da im je veza bila turbulentna ali Gordana nikada nije mogla ni pomisliti da je vara i ima dijete s drugom. Pogledajte kako su nekada izgledali:

Bivša ljubav Miroslava Ilića u ispovijesti: Gordana Ilić mi je slala  prijeteća pisma, a mog sina Devina nazivala otpatkom | BL!N Magazin

HAOS U NAJAVI Žena Miroslava Ilića je progovorila o njegovoj ljubavnici, a  sada joj je ona ŽESTOKO odgovorila!

Možemo samo reći da nas Miroslav Ilić nije mnogo iznenadio jer gotovo da nema pjevača na estradi koji je ženi ostao vjeran.