EVO GDE JE SAKRIO KRVAVE PARE! Goran Džonić ŠOKIRAO na saslušanju: “Možda sam kopao, a možda je i moj sin..” Nije znao da je policija već otvorila USISIVAČ i pronašla OVO…(FOTO)

Glavna tema svih medija je vijest o otkrivenju monstruma koji je ubio cjelokupnu porodicu Đokić iz Srbije.

Riječ je o Goranu Džoniću, koji je bio prvi rođak Gorana Đokića, tačnije sin od njegove tetke. On je bio osoba koja se poznavao Gorana od samog rođenja, bili su jako bliski, a živi samo par kuća udaljenih od njihove.

Nakon što ih je ubio, i riješio se njihovih tijela, ubica je novac ukraden iz Goranovog automobila zakopao ispod šljive na parceli koja je u vlasništvu njegovog sina.

Ono što je zanimljivo je njegova ideja da ukradeni novac prvobitno sakrije u usisivač dok ne iskopa i pripremi teren na parceli.

Od samog početka istrage bio je jako sumnjiv, te je naveo svoj alibi. Kada ga je policija počela ispitivati zašto je kopao po voćnjaku tog kobnog jutra, on je naveo da možda jest kopao, možda nije, a možda je to radio i njegov sin, sa čime ih je htio zbuniti, a što je samo navelo policiju na dodatnu istragu.

Kada je policija došla po njeg, Goran je odmah naveo da misli da ih je ubio njegov sin, a ni predpostaviti nije mogao da je otkriven do u sitne detalje.