DŽABA JOJ SVE: Jahta od 6 miliona, zlatne sobe – KAD SELO NE MOŽE DA IZAĐE IZ NJE…Na mermernom STOLU guta evrića! EVO šta jede, pola baci ribama i SIROTINJI…(FOTO)

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu svakako je slavna pjevačica Lepa Brena. Na početku sa Slatkim grehom, a kasnije i sama dospjela je na sami vrh estradne scene što joj omogućilo da se u potpunosti  finansijski obezbijedi. Slavna pjevačica nedavno je prodala i Grand produkciju, koju je inače osnovala sa Sašom Popovićem, na osnovu čega je inkasirala 25 miliona eura. Za taj novac  popularna pjevačica odlučila je da kupi jahtu sa 6 prekrasnih soba, a nedavno je ekipi jednog srpskog portala dozvolila i da je posjeti.

FOTO) EVO KAKO IZGLEDA UNUTRAŠNOST BRENINE JAHTE OD 6.000.000 EVRA Sve  pršti od luksuza, o svakom detalju se mislilo - Blic.rs

Kao što se odmah moglo vidjeti, na jahti preovladava bijela boja, te da je sve uređeno sa puno stila. Međutim, ono što su mnogi odmah primjetili i prokomentarisali nakon objavljenih fotografija je novčanik sa novcima koji se nalazio na stolu dnevne sobe, zajedno sa hranom i voćem. Naime, mnogi su se zapitali da li je pjevačica to namjerno ostavila tu.U nastavku pogledajte.