Dragana Mirković ne želi u bilo kakav WC! “Ne sedam na običnu wc šolju, u mom kupatilu je GUČI šolja i sve je ukrašeno swarovski kristalima.” (FOTO)

Dragana Mirković definitvno je jedna od retkih pevačica sa ovih prostora, koja je tu prisutna u poslednjih 40 godina. Međutim, poenta cele priče je ta, da je slavu celu napravila na kvalitetenim pesmama, a ne na nekim sporednim stvarima, kao neke od njenih kolegica.

 

U mladosti samoj i početcima karijere, uspela je čak i da se odupre Arkanu i Ceci koji su je hteli skloniti ceci sa puta, jer joj je sredinom 80 godina prošloga veka, bila prava i jedina konkurencija. Međutim, “Luče iz Kasindola” uspelo je sve to da izdrži i danas je tu gde se i nalazi, u samom vrhu.

Za Draganine nastupe, u tim danima se trazila karta više baš kao i dan danas. Postavila je neke nove norme, a krajem 90 godina prošloga veka, se udala za austrijskog biznismena, srpskih korena, Tonija Bijelića. Sa njim odselila se odmah u Beč, te je odmah dobila i dvoje dece, ćerku i sina koji su danas već uveliko punoletni.

 

 

 

Međutim, što je uradila sa kupatila nije niko, jer je naručila svarovski kristale, koji ukrašavaju njen toalet, bez kojih jednostavno ne može ni da zamisli niti jedan svoj dan.