DOTAKLA JE DNO DNA, NEMA DALJE! Pevačica Vesna Zmijanac OTROVANA OD ALKOHOLA SPAVALA NA GROBLJU…Utehu pronašla u piću! (FOTO)

Vesna Zmijanac je pjevačica koja je žarila i palila 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća i koja je na neki način postavila temelje narodnoj muzici.

Vesna Zmijanac othranila devojčicu iz Zvečanske! | BN

Nekoliko njenih pjesama su postale bezvremenski hitovi, i oni su je zapravo i podigli na sami vrh ljestvice popularnosti.

Međutim, ona je u mladosti živjela teško sve do trenutka kada je postala popularna. Osim toga, kako je navela za jedan srpski mediji, bila je jako divlja djevojka, koja se družila sa problematičnim društvom.

Весна Змијанац во тешка депресија: Нејзината куќа ќе мора да се руши |  Сител Телевизија

Osim društva iz škole, Vesna je voljela opasne momke, te se sa njima često opijala. Otkrila je da je često išla na groblje na Bukulji, gdje su se opijali do besvijesti, te da su znali zaspati po grobovima, i odspavati par sati, nakon čega bi kako se ko budio, tako i odlazili.

Vesna je zaključila da nema ništa gore nego vidjeti žensku osobu u pijanom stanju, ali da je jednostavno bila takva, i da smatra da je bolje da je tada to sve proživjela, nego u poznim godinama.

Također, otkrila je da je u Americi probala i nedozvoljene supstance, koje joj se nisu svidjele te ih više nije konzumirala.

IZGUBILA DVA SINA: Vesna Zmijanac u svojoj autobiografiji otkrila detalje  iz života koje niste znali! | Najnovije vesti - Srbija danas