DOTAKAO JE DNO, BLIŽI MU SE KRAJ! NAŠ POZNATI PEVAČ PRED BAKROTOM – Mesečno daje neverovatnih 21.0000 evra na RASHODE! Nećete verovati ko je! SVI U ŠOKU (FOTO)

Istina je da naši pjevači mnogo zarađuju. Cijene nastupa trenutno poznatih pjevača iznose po nekoliko hiljada eura ali sa više para imaš i veće troškove a i veće probleme. To nam pokazuje i slučaj ovog pjevača…

Što više letiš, to je teži pad. U to se možemo uvjeriti sudeći po slučaju poznatog pjevača Đanija, odnosno Radiše Trajkovića. On je početkom pandemije korona bio najglasniji kada je u pitanju kukanje zbog nedostatka posla a samim tim i para. Budući da je Đani imao velika dugove i kredite, pare su mu trebale pa je radio i ilegalno. Kada su se nastupi ponovo odobrili od strane epidemiološkog ptaba, Đani je pjevao i čak pio iz cipele kako bi zaradio bakšiš. Međutim, ništa od toga nije bilo dovoljno jer je Đani i dalje pred bankrotom. Rate kredita su ogromne, mjesečno plaća 21 hiljadu za kredite a vjeruje se da je dužan i privatnim licima. Porodica je zabrinuta za Đanija i niko ne zna kako će se izvući iz ove situacije.