DJEVOJKA NAKON 7 GODINA SAZNAJE DA NJEZIN DEČKO ZAPRAVO NIJE UMRO!: EVO GDJE SE NALAZIO SVE VRIJEME! (VIDEO)

DAKLE , JEDNA TIKTOKERKA JE OBJAVILA VIDEO KOJI SADRŽI UISTINU BIZARNU I UZNEMIRUJUĆU PRIČU O NJEZINOM ZABAVLJANJU IZ TINEJDŽERSKIH DOBA..

Sa samo svojih 14 godina, upoznala je momka sa kojim je na kraju i izašla. Živio je u New Yorku, a zabavljajući se čisto iz zabave, mladi par je odlučio da njihova veza ipak funkcioniše na daljinu.

Međutim, šest mjeseci nakon romanse, par je na kraju ušao u ‘veliku borbu’, bez sumnje one vrste koja će se itko tko je ikada bio u tinejdžerskoj vezi moći predosjetiti.

Mladi par nije razgovarao tri dana, što naravno ne bi bilo ništa neobično. Međutim, u ovom trenutku stvari su se neočekivano okrenule …

TikTokerka, koji sada ima 20 godina, rekla je:

– Ispostavilo se da je bio u bolnici . Tada je pao u komu i onda su me jednog dana nazvali i javili mi da je umro. To je bilo prije šest/sedam godina.

Prije dva dana, isti momak je postavio sliku njega i njegovog momka.

Tiktokerka je zatim otkrila da je tada zaplakala kada je vidjela svog bivšeg dečka sa novom ljubavi, napominjući da zajedno izgledaju “tako sretni”.

Priznajući da je njezina tuga od tada ‘utjecala na svaku vezu’, odlučila je kontaktirati ga kako bi dobio odgovore, napisavši:

Nažalost, njezin bivši dečko je samo pogledao poruku i uopšte se nije ni potrudio da odgovori na poruku kako bi sebe objasnio i zašto bi je ostavio da vjeruje da ga nema.