Djevojčica od 16 godina se udala za prijatelja svoje mame: On je od nje stariji 28 godina, a to nije najgori dio priče

Iako smo i sami mnogo puta u našoj okolini upoznali parove među kojima je velika razlika u godinama, postoji granica preko koje je teško preći, a takva situacija se desila kada se 16-ogodišnja djevojčica Beth udala za prijatelja svoje majke, Andija, koji je u tom trenutku imao 47 godina. Njihova priča je zgrozila cijeli svijet, a evo kako se dalje stvar razvijala.

Naime, Andy je sam priznao da se slučajno zaljubio u Beth, te iako mu je na prvu teško palo što je ona čak 28 godina mlađa od njega, shvatio je da ukoliko mu ona uzvraća tu naklonost, da to ne treba da bude nikakva smetnja njihovoj ljubavi. Iako nije mislio da se to može desiti, zaista je i Beth osjećala nešto prema njemu, ak ada su mještani njihovog sela saznali za to, svi su se podigli protiv njih. Nazivali su ga pedofilom u lice i pitali ga kako mu se ne gadi da bude sa djevojkom koja mu po godinama može biti kćerka, ali on se nije obazirao na njih. Odlučio je da se oženi sa Beth, ali su zbog vlastite sigurnosti morali da pobjegnu iz grada nakon što su se vjenčali. Andy priznaje da se u to vrijeme osjećao kao životinja, ali sada je to daleko iza njih.

Par je u braku već tri godine, te su u međuvremenu dobili i dvojicu sinova, te su jako sretni zajedno. Beth je priznala da je još uvijek zaljubljena u njega, te da na njega nikada nije gledala drugačije nego kao na svoga muža.

Komentariši