DJEČAK NAPISAO U SVESKU ZAŠTO SE MAMA UDALA ZA TATU: RODITELJI 2 MJESECA NISU SMJELI DA DOĐU NA RODITELJSKI, KOJI CAR OD DJETETA! (FOTO)

Dakle današnji članak će bit posvećen za djecu, a za njih definitvno možemo reći da su najiskrenija bića na čitavoj planeti. Upravo iz toga razloga kada vam neko dijete kaže nešto, pogotovo ako ima manje od deset godina, onda budite sigurni da je to misao koja je iskrena.

Veoma često se zna desiti da djeca znaju pričati o raznim temama za koje nemaju blage veze šta to zapravo znači. Na internetu u današnje vrijeme možemo naći razni broj klipova koji pokazuju dječiju simptičnost, a dosta roditelja uživa u tome da snima svoje najmlađe i sve njihove izjave koje znaju nasmijati starije. Nekako roditelji to vole zabilježiti da bi kasnije imali neke lijepe uspomene kojih će se rado prisjetiti kasnije nekada.

Tako vam danas želimo predstaviti jednu smiješnu i zanimljivu situaciju koja je došla od jednog dječaka iz obdeništa. Vaspitačica u obdeništu je toga dana djecu pitala zbog čega se njihova mama udala za njihovog tatu, dok je on bez ikakvog posebnog razmišljanja napisao sljedeće:

Ovaj dječak je sasvim iskreno rekao: “Moja baka je meni rekla da se moja mama udala za moga tatu jer ona nije nosila kapu za razmišljanja toga dana.” Cijeli ovaj događaj je bio veoma interesantan vaspitačici i ona je odlučila da tu njegovu rečenicu podijeli na društvenim mrežama, zbog čega je dobila dosta simpatija i mnogo lajkova na objavi.

Ovo je samo još jedan dokaz koliko nas djeca znaju iznenaditi i nasmijati, te možemo reći da je ovo nešto što svima nama treba nekada da bi nam popravilo raspoloženje.