DEVOJČICE SE LEPE ZA NJEGA! Ovako DANAS izgleda sin Ane Brnabić, PA ISTI JE SVOJ TATA! Prva dama Srbije pokazala svog naslednika, KO LUTKA LEP!(FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić je proteklih sedmica u centru pažnje zbog dešavanja na Kosovu i Metohiji, kao i posljednjih dešavanja u Kosovskoj Mitrovici. Ona je zajedno sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem radila na rješavanju nastalog problema, i poduzimanju odgovarajućih koraka.

Ono sa čime posebnu pažnju na sebe skreće je njen privatni život, s obzirom da se na početku svoje karijere izjasnila da pripada gej populaciji.

Partnerka premijerke Ane Brnabić rodila sina | Novosti.rs

Zajedno sa svojom izabranicom, doktorkom Milicom Dabović, Brnabićka ima sina Aleksandra, kojeg uspješno i ljubomorno kriju od očiju javnosti.

Jutarnji list - INTIMNA ISPOVIJEST SRPSKE PREMIJERKE 'Otkad nam je došao  sin, sve se promijenilo! Moja partnerica mi pomaže da ostanem s obje noge  na zemlji'

PARTNERKA MILICA SE PORODILA: Premijerka Srbije Ana Brnabić dobila sina,  zove se Igor - Opcija

Aleksandar sada ima 3 godine, i još uvijek se nije pojavio nigdje u javnosti, međutim, pronašli smo ovu fotogafiju sa prošlogodišnjeg zimovanja. Iako je njegovo lice zamagljeno, vidi se da je pravi ljepotan, što je povukao na mamu Milicu.