“DEKI, VOLIM TE!” U spavaćoj sobi u Šepku prizor koji slama srca: Pogledajte šta je dočekalo kada se jutros probudila (FOTO)

Nakon teških deset mjeseci u rijalitiju, Dalila Dragojević je stigla u svoj porodični dom i prvi put nakon toliko vremena zagrlila svog oca za kojim je najviše patila tokom boravka u Bijeloj kući.

Dalila, koja je osvojila drugo mjesto u Zadruzi, sa sobom je kao podršku povela i svoju drugaricu Marijanu Zonjić, za koju je istakla da joj je najveći prijatelj nakon svega što joj se izdešavalo.

Ona je otkrila svoje prve impresije nakon ulaska u kuću i prvog susreta sa ocem koji je željno iščekivala sve vrijeme, ali i pokazala prizore iz svog doma u koji je kročila sa suzama u očima.

‘Jako čudno se osjećam, nije mi bilo svejedno kada sam se približavalaa kući. Teško je opisati tu emociju koju sam osjetila. Vrata ta kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće, sve me je to dotaklo. Sve je bilo na svom mjestu, sve je očišćeno i mirisno. Ne mogu vjerovati da sam ovdje, sve ovo mi je nestvarno. Kako sam sve ostavila odlaskom u Zadrugu, tako sam sve i našla’- rekla je Dalila kroz suze.

Dalila je ranije u par navrata isticala kako prvo što ujutro vidi pored svog kreveta je natpis ‘Deki, volim te’ i da su to prve riječi koje izgovara kada se probudi.