Danijel sa još sedam studenata IZNAJMIO stan i video nešto UZNEMIRUJUĆE: Ni devojke nisu pošteđene

Osam studenata koji dijele dom u australijskoj saveznoj državi Kvinsledn su se jednog dana šokirali kada su otkrili da je stanodavac postavio kamere u skoro svaku sobu. U toku emisije Current Affair, troje stanara iz Brizbejna su se našalili da se osećaju kao da su postali učesnici rijalitija ‘Veliki brat’ bez audicijie.

Jedan od njih je rekao da je mnogo sretan što je prošao bez audicije, ali da je volio da je znao prije nego što je ikako došao. Na ulazu u stan i u svakoj prostoriji osim kupatila i spavaće sobe je postavljeno ukupno osam kamera. Gdje god da se ode u kući, osim ako neko nije u spavaćoj sobi, svugdje drugo ih posmatraju što je jako neprijatno bilo za sve. Žive u stambenoj zgradi kojom upravlja firma ‘Hive Student Accommodation’ koja je specijalizovana za menadžment namjenski izgrađenog smeštaja za studente.

Studenti nisu bili obavješteni da će kamere biti postavljene, a umjesto toga rečeno im je da dolazi električar da obavi neke radove u kuhinji koja će biti renovirana. ‘Veoma je neprijatno vidjeti da te neko tako posmatra, to je zaista uznemirujuće, da li audio ili vizuelno nije me briga’- ispričala je stanarka Ameja. Studenti su se odmah požalili svom agentu za nekretnine zbog ugrožavanja njihove privatnosti kao i da su bili užasnuti kada im je rečeno da uzmu ili da ostave.