ČOVJEK NA SAHRANI OPLAKIVAO ŽENU, A ONDA MU S LEĐA PRIŠLA ONA: SKORO DOBIO SRČANI UDAR KAD JE SHVATIO ŠTA SE DESILO! (FOTO)

Dakle u cijelom svijetu se svakoga dana dešavaju neke neobične i veoma čudne stvari, koje bi mnoge šokirale. Takva je i ova priča koja nam dolazi iz Gane, a u toj priči muškarac Bensi Mensah je došao na sahranu svoje žene Akue zajedno sa svojim sinom koji ima 11 godina. Njegova supruga je bila ubijena u svojoj 32. godini života. Na samu sahranu su došli mnogi ljudi, porodica, prijatelji, a svi su ostali u nevjerici kada se pokojna Akua pojavila iza leđa svoga muža.

Njihov sin je počeo da vrišti i da plače, a Bensi je ostao skamenjen, a nakon toga ga je Akua ošamarila, te je počela da vrišti na svoga muža nazivajući ga kukavicom i budalom, a veoma brzo je došla i policija te je uhapsila Akuinog muža. Svi su se pitali o čemu se radi, a onda se saznalo da je Bensi bio nesretan u braku sa Akuom, te da je imao i ljubavnicu, a na kraju je i našao ubojicu kojeg je platio da ga riješi žene. Akua je srećom primijetila da je nekoliko dana za redom neko prati, pa je unajmila privatnog detektiva, koji je sve otkrio i na kraju u sve to uveo i policiju. Saznali su da je Bnesi naručio ubistvo svoje žene, pa su ubojicu uhvatili na vrijeme, a onda su i organizirali lažnu sahranu da bi Bensija uhvatili uz veliku predstavu

Akua je imala mnogo sreće da se na vrijeme obratila policiji, te je bilo dobro i to što je njen rođak umjesto muža došao da identificira tijelo. Na kraju je muž priznao svoje namjere te se branio da je bio očajan u braku i da nije znao na koji drugi način da se riješi Akue. Zaista veoma bizarna priča sa dosta zanimljivim završetkom, zar ne?