ĆERKA ZVEZDANA TERZIĆA NOSI ŠTIKLE KOJE VREDE 10 SRPSKIH PROSEČNIH PLATA! Na osnovu čega je sve to zaradila?! FOTO

U današnje vrijeme djevojke mnogo ulažu u svoj stajling, i troše ogromne novce na to. Starlete i druge djevojke koje se reklamiraju po društvenim mrežama, moraju da se dobro oblače i da oblače markirane i skupe stvari kako bi na sebe privukle samo takvu ”klijentelu”.

Kostadin Terzić dobio sina sin Zvezdana Terzića Maša Terzić Instagram |  Zabava | Zvezde i tračevi

Jedna od onih djevojaka koje se fotografišu u skupocjenim stvarima, i postavljaju fotografije pune luksuza je Maša Terzić, kćerka prvog čovjeka Crvene Zvezde i bivša snajka Svetlane Cece Ražnatović.

Poznato je da je Maša bila u ozbiljnoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem, i da su njihove porodice bile u jako dobrim odnosima.

Maša je jako aktivna na Instagramu, ali se vjeruje da je kupila broj pratioca, s obzirom kako ima mali broj lajkova u odnosu na broj pratioca. Na njenim fotografijama se mogu uočiti mnoge odjevne stvari ili dodaci koji vrijede čak 10 prosječnih srpskih plata, a nedavno se pojavila u čizmama koje koštaju 3000 eura.

Maša Terzić uplovila u dizajnerske vode - Telegraf.rs

Postavlja se pitanje da li je moguće da je otac finansira u tolikom iznosu, ili je pak u pitanju nešto drugo što joj donosi dodatnu zaradu.

VIDEO) Snimak udesa Maše Terzić: "Golf" prošao kroz crveno i zakucao se u  automobil ćerke direktora Crvene zvezde