BRENINA NESUĐENA ĆERKA! ŽIVI DALEKO OD PEVAČICE, NIKADA JE NIJE PREDSTAVILA JAVNO: Pojavila se fotka, KO PRESLIKANE!

O slavnoj pjevačici Lepoj Breni koja je na estradnoj sceni prisutna više od trideset godina se skoro sve zna a nije ni čudo jer je u vrijeme bivše Jugoslavije bila najpopularija pjevačica koju su narodne mase mnogo voljele da se to smatralo svojevrsnim fenomenom.

Ona je u sretnom braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem sa kojim ima dva sina Stefana i Viktora dok je i Bobin sin iz provg brakaa Filip odrastao sa njima i mnogi nisu ni znali da mu Breena nije biološka maajka. Lepa Brena je rođena u Tuzli a njena porodica je živjela u Brčkom gdje je ona odrasla sa bratom i sestrom.

Njena sestra Faketa Stojanović već dugo živi u Kanadi sa svojom porodicom ali su sestre i dalje bliske i koriste svaku priliku da se vide i provedu vrijeme zajedno. Faketa je ovog ljeta došla kod Brene u posjetu a sa njom je došla i njena kćerka Majda koja inače živi u gradu Kelouni kji se nalazi na zapadnom dijelu Kanade i udata je te ima dvoje djece, sina i kćeerku.

Majda radi kao advokat a svi koji su imali priliku da je vide kažu da jako liči na Brenu a to i nije toliko čudno jer i njena majka jako liči na sestru Brenu. Majda se našalila jednom priilikom da je ona Brenina neesuđena kćerka pošto ona ima samo sinove. Na osnovu slika koje objavljuju na društvenim mrežama može se vidjeti da su obišle Novi Sad za koji je pevačica vezana posebim vezama jer je upravo u njemu živjela kada je počela svoju muzičku karijeru.