BRENA SE KONAČNO OGLASILA POVODOM CECINOG DOLASKA U GRAND! Pevačica jednom rečenicom dala do znanja šta misli o PROMENI ŽIRIJA!

Kao što je već svima poznato, Svetlana Ceca Ražnatović je novi član žirija popularnog muzičkog takmičenja Zvezda Granda, a njen dolazak je prokomentarisala i Lepa Brena.

“Ja sa Grandom više nemam ništa, ali ću zauvijek biti vezana za tu veliku kuću. Mišljenja sam da je svaka nova promjena, ustvari promjena na bolje”- rekla je Brena.

“Sa Grand prdukcijom sam dugogodišnji prijatelj, nisam se dvoumila nijednog trenutka, odmah sam prihvatila ponudu. Tu sam i idemo u nove pobjede. Zaista, meni je ovo jako lijep posao i kreativan, mislim da ću uživati u njemu. Zvao me je Sale, ali nije to bilo prvi puta, tako da se nisu ni iznenadili ostali članovi žirija kada su me vidjeli. Sukoba u mišljenjima će biti, jer sam to imala kroz iskustvo u Pinkovim Zvezdama, to nije nikakva svađa, to je samo takmičenje. Vjerujem da ću se lako uklopiti, osoba sam koja jako brzo uči”- rekla je Ceca.