BLAMČINA NA RTS-U! VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE NIJE ZNALA DA JE KAMERA UPALJENA: Držaćete se za stomak od smeha!

Parametri danas za dobiti posao na tv-u su jako niski, a u odnosu na period od prije 30 ili više godina, tako da je danas dovoljno da budete malo zanimljivi da imate ‘ono nešto’ a fakultet koji donosi naobrazbu, dikciju i sve ono što vam je potrebno za posao ispred kamere nije više niti bitno.

Najbolji primjer cijele ove priče je voditeljica Jovana Jeremić sa tv Pink, koja je sa svojim i više nego neobičnim načinom vođenja jutarnjeg programa, ima dobre rezultate. Mnogi se slažu da je to totalni amaterizam sa njene strane, krenuvši od stajlinga, pa preko odnosa prema samim gostima u studiju, sve je to i više nego nisko ali opet Željko Mitrović gleda i prati gledanost, a oni su realno najgledaniji.

Mi danas pričamo o nacionalnom servisu RTS-a koji ima neke normee što se tiče svojh voditelja ali ipak i oni ponekad imaju poneki gaf, i to pogotovo u emisijima koje idu live. Jedna od njihovih glavnih voditeljica je Lidija Marković kojoj se sada desio jako neobičan slučaj na centralnom dnevniku.

Lidija je najavljivala prognozu, a voditelja istog nije bila ni svjesna da je već u eteru a prije toga je pjevala neku pjesmu i plesala, a kada je ušla u kadar, režija ju je brzo ukinula, ali su gledaoci mogli vidjeti totalnu drugu stranu jedne tv voditeljice. Na videu ispod pogledajte i sami kako je sve izgledalo: